Viva la Vida te Durbuy

Viva la Vida te Durbuy is een gezellig en comfortabel huisje midden in het oude middeleeuwse stadscentrum. Dit 2 eeuwen oud stadshuisje biedt u privacy, authenticiteit en toch alle comfort. Je stapt de deur uit en je kan onmiddellijk proeven van alle geneugten die dit stadje te bieden heeft. Aan terrasjes en restaurants geen gebrek in dit kleine levendige stadje.

Op wandelafstand word je overweldigd door de prachtige Ardense natuur. Er vertrekken verschillende wandelingen vanuit Durbuy doorheen de omringende dorpjes van Durbuy. Een enorm aanbod van outdoor-activiteiten zoals wandelen, fietsen, langlaufen, klimmen, zwemmen...  zal je zeker niet teleurstellen. Na een dag vol gevarieerde activiteiten biedt Viva la Vida te Durbuy een romantische, knusse en authentieke sfeer waar men volledig tot rust kan komen.

Interieur huis

Huisje voor 2 tot 5 personen. Babybed beschikbaar.

lees meer...

Rondom het huis

Van alle plaatsen in de Belgische Ardennen is Durbuy misschien wel de meest bekende. Dit kleinste stadje van België ligt in het hart van de Ardennen en is erg populair. Het oude centrum heeft een haast middeleeuwse sfeer.

lees meer...